Tietoja opittajasta

Opittaja.fi blogin tarkoitus on auttaa sinua löytämään oppimisen ja käsillä tekemisen ilo omaan arkeesi. 

Kun kaipaat hetken omaa aikaa tai irroittautumista arkirutiineista, löydät täältä inspiraatiota omien projektien toteuttamiseen. Blogissa on kirjoituksia käsityömenetelmistä ja -materiaaleista sekä pohdintaa kestävistä valinnoista käsitöiden tekemisessä. Haastan sinut kokeilemaan erilaisia tekniikoita ja osoitan sinut hyvien lähdemateriaalien äärelle.

Ammennan inspiraatiota arkisesta ympäristöstä, luonnosta ja luonnon antimista. Erityisesti minua kiehtovat sienet. Myös pelit ja niiden maailmat ruokkivat mielikuvitustani.

Tule mukaan tutkimaan mitä näistä maailmoista löytyy!

Kuka olen?

Opittaja Piitta

Olen Piitta, oppimisinnoittaja ja ohjaustoiminnan artenomi Rovaniemeltä. Minulla on perheessäni kaksi poikaa, puoliso ja koira. Elän ruuhkavuosiani etsien tasapainoa koti- ja työkiireiden keskellä. Vapaa-ajallani palaudun tekemällä käsitöitä, sienestämällä ja uppoutumalla erilaisiin peleihin. Nautin siitä, kun mielessäni kuplii uusia ideoita ja saan kehitellä uusia juttuja. Tämä blogi on minulle väylä ideoiden toteuttamiseen ja olisipa hienoa ansaita myös osa elannosta opittajana.

Ota yhteyttä

Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen piitta@opittaja.fi

Leave a Reply